Workshops

Om bijen van dichtbij te kunnen zien is voor jong en oud altijd een feest, maar ook zeker leuk en interessant. We organiseren workshops voor zowel kinderen als volwassenen op scholen, verenigingen of bedrijven. Met een demonstratiekast komen we op locatie en nemen jullie mee in het leven van de bij. In ongeveer 1,5 uur vertellen we over de koningin en haar werksters, de hiërarchie in een volk, bestuiving van bloemen en gewassen, en de heerlijke honing die ze halen die we uiteraard ook gaan proeven.

Het is altijd fascinerend om in een bijenvolk te kijken en de bijen van dichtbij te zien.

In het seizoen is er ook de mogelijkheid om mee te gaan naar een van onze bijenstallen om een kijkje te nemen in een bijenvolk.

We staan ook graag op markten, braderieën en evenementen om over bijen te vertellen. Bezoekers kunnen een bijenvolk bekijken in onze demonstratiekast en krijgen uitleg van de imker. Kinderen kunnen zelf kaarsen maken van echte bijenwas!

Klik hier beneden voor info en boekingen.

Spreekbeurt over bijen

Een spreekbeurt op school over bijen tijdens een themaweek? Kinderen kunnen niet vroeg genoeg beginnen met leren hoe belangrijk de natuur is. We vertellen over het leven van de bij, proeven honing en nemen echte bijen mee in een demonstratiekast. Voor kinderen een onvergetelijke ervaring…

Laat hier je email adres achter, dan nemen we contact met je op.

Workshops

Een workshop als bedrijfsactiviteit? Of als moment voor ontspanning tijdens een intensieve meeting, directievergadering of inspiratiedag? We komen op locatie en stappen even in de wereld van bijen. Hoe wordt alles gemanaged binnen een bijenvolk? Heb je eigen wensen? We zijn flexibel, in overleg is veel mogelijk.

Laat hier je email adres achter, dan nemen we contact met je op.

Marktstand met bijen

Organiseer je een event zoals een foodmarket of braderie? Dan kunnen we zeker wat toevoegen met onze bijenstand! We beantwoorden vragen, hebben een demonstratiekast vol bijen en hebben heerlijke honing om te proeven en te kopen en nog veel meer…

Laat hier je email adres achter, dan nemen we contact met je op.