Particulier

Honing uit eigen achtertuin, het kan!

We plaatsen een bijenvolk op het dak, in een rustig hoekje van uw tuin of buurt.

De bijen zitten in een speciale kast met een honigtap. Zo kan er zelf honing getapt worden zonder dat de bijen verstoord worden. Investeer samen met uw buurtbewoners in een duurzame leefomgeving!

Klik hier voor meer info

Voor bedrijven

Voor een vast bedrag per jaar wordt een bijenvolk geplaatst op het bedrijven terrein, in de omgeving van het bedrijf of in de expo bijenstal van Bijmegen. Deze volken worden onderhouden door een ervaren imker en de geoogste honing gaat in zijn geheel naar de sponsor.

Voordelen voor de sponsor:

Wat krijgt uw organisatie als sponsor terug?

  • Bedrijfslogo op de bijenkast. In de bijenstal komen regelmatig groepen voor workshops. Het bedrijf krijgt attentiewaarde en wordt benoemd bij uitleg over het project.
  • Vermelding in nieuwsberichten en blogs en sponsorpagina.
  • Eigen bedrijfshoning.
  • Een workshop voor het personeel over het leven van bijen.

Investeer in duurzaam ondernemen door bijenvolken op het dak van uw bedrijf te plaatsen. Samen maken we een plan hoe we het terrein bijvriendelijk in kunnen richten met bloemen en bijenhotels. De honing die we oogsten doen we in potjes en is een mooi visitekaartje voor partners of voor het personeel.

Heeft u een horeca gelegenheid, dan is pure Nijmeegse honing in de keuken een must. Als er geen mogelijkheid is om volken op het dak te plaatsen, kunt u volken adopteren. De honing komt uit verschillende bijenvolken die in en rondom Nijmegen staan.

info@bijmegen.nl